Siirry pääsisältöön

KARNIYARIK

 KARNIYARIK 




3 munakoisoa
250g jauhelihaa
2-3 tomaattia
2-3 vihreää paprikaa
1-2 valkosipulinkynttä
1/2 prk tomaattimurskaa
3-4 rkl öljyä
suolaa
mustapippuria

Paistamiseen auringonkukkaöljyä


Ohje

Munakoisot kuoritaan, pestään, kuivataan ja paistetaan pannulla. Jauheliha paistetaan pannulla öljyssä ja kypsennetään hienonnetun sipulin, paprikan, valkosipulin ja tomaattimurskan kanssa. Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Munakoisot halkaistaan ja asetellaan leivinpellille. Täytetään munakoisot jauhelihatäytteellä. 1/2 prk tomaattimurskaa laimennetaan lasillisella vettä ja kaadetaan pellille.

Paistetaan 200-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Munakoiso-tomaattivuoka

YRTTIFOCCACIA

CHARLOTTE RUSSE